Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:604884
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.03.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

No kā un kā iegūst?
Tekila ir stiprs spirtots dzēriens, kuru gatavo no zilās agaves sulas (nevis no kaktusu sulas)

Novāc asās lapas, kas ir roku darbs un prasa lielu fizisku spēku
Savāktās, notīrītās un uz pusēm sadalītās lapas cep 2-3 diennaktis 90ºC temperatūrā, kā iedarbībā sacukurojas tajās esošā ciete
Pēc atdzišanas sasmalcina viendabīgā masā, mērcē un filtrē
pievieno raugu, amonija sulfātu un cukuru atstājot 2-3 diennaktis fermentēšanai
Iegūto agaves vīna misu, kurā alkohola saturs ir 5-9%, divas reizes destilē

Kāda ir koncentrācija?
Parasti tekilā ir no 35 līdz 55 tilpumprocentiem etanola

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties