Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:558898
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.05.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Saliktas olbaltumvielas
Aminoskābes + kāda cita viela, piemēram, ogļhidrāti, lipīdi vai skābe.

Olbaltumvielas struktūru ietekmē
Augstas temperatūras
pH izmaiņa
Ultravioletais starojums
Rentgenstarojums

Nozīmīgākie olbaltumvielu avoti uzturā:
Sojas milti 34%
Siers 30%
Pupas 20%
Zirņi 20%
Gaļa 14—20%
Zivis 12—16%
Olas 11%
Maize 5—10%
Piens 3%
Kartupeļi 2%

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1332603
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties