Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,36 (12%)
Cena ar atlaidi*:
2,63
Pirkt
Identifikators:525352
Vērtējums:
Publicēts: 28.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzturlīdzekļi
Tie, kas satur daudz olbaltumvielu:
1. Piens un tā produkti
2. Olas
3. Zivis
4. Gaļa
5. Pākšaugi
6. Rieksti

Ieteicamais daudzums
Organismam nepieciešamais olbaltumvielu daudzums ir atkarīgs no daudziem faktoriem, no kuriem svarīgākie ir cilvēka vecums un veicamais darbs.

Piemēri
Cilvēks, kura profesija nav saistīta ar fizisku darbu: 110g olbaltumvielu diennaktī.
Cilvēks, kura profesija ir saistīta ar fizisku darbu: 160g olbaltumvielu diennaktī.
Grūtniecēm un saslimušiem cilvēkiem: vairāk nekā ieteicamais vidējais daudzums.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Olbaltumvielas un cilvēks”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/525352

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties