Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:544090
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.10.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vafeļu sortiments.
Kādai mīklas porcijai dažādības pēc var piejaukt magoņu sēkliņas. Šim nolūkam noder arī sezama sēkliņas, kokosriekstu skaidiņas, karamelizēta cukura pērlītes vai auzu pārslas.

AR MAGONĒM.
MUTAUTIŅI.
Ļoti vienkārša forma. Pārlocīt karsto vafeli uz pusēm un vēlreiz uz pusēm var pagūt pat tad, ja mīklai pievienots daudz kartupeļu miltu un tā ātri ieņem nemainīgu formu. Vidū var ieziest mazliet ievārījuma, medus, šokolādes krēma u. c.

TUMŠĀKAS VAI GAIŠĀKAS?
Tā ir gaumes lieta. Sākumā kāda vafele varbūt iznāks pabāla un kāda būs "iedegusi" par daudz, bet ar laiku izdosies notrāpīt optimālo cepšanas ilgumu.

TURZIŅAS.
Šādi saritinātās vafeļu turziņās var būt saldējums, putukrējums, dažādi krēmi. Ja mīklai nepievieno cukuru, vafeles var izmantot sāļo groziņu vietā. Piepilda īsi pirms pasniegšanas. Rotāšanai var izmantot augļu gabaliņus, ogas, nelielas konfektes, šokolādes skaidiņas.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties