Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,63 (18%)
Cena ar atlaidi*:
2,86
Pirkt
Identifikators:628336
Vērtējums:
Publicēts: 12.12.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ieteikumi medījuma gaļas pagatavošanai
Pirms sautēšanas gaļu apcep uz lielas liesmas, lai nezustu vērtīgās uzturvielas un gaļa būtu sulīga
Pirms cepšanas gaļu iespeķo vai ietin speķa šķēlītēs, lai gaļa nezaudētu miturumu, jo medījumā ir maz tauku
Lai nezustu īpatnējā medījuma garša, nelieto daudz sīpolus
Lai nomāktu kādu garšu, sīpolus var lietot pastiprināti

Pirms gatavošanas rūpīgi atbrīvo gaļu no plēvēm un mazgā tekošā ūdenī – bet nemērcē
Medījuma gaļu nemērcē ūdenī – tas paātrina bojāšanos
Uzmanīgi apietas ar gabalu, kurā ir šāviena vieta – asinis ir ļoti labvēlīga vide patogēno mikroorganismu attīstībai – ātri sākas pūšanas process

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Medījuma gaļa - zaķis”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/628336

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties