Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,49 (14%)
Cena ar atlaidi*:
3,00
Pirkt
Identifikators:738284
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.05.2010.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

General about France
France is one of the most popular tourists including gourmands place
Paris is not only fashionable and elegant capital city, but it is also a gastronomic paradise
France has always been a excellent model for the cooking
Greatest cheeses, seafood, wine and champagne come directly from France
French chefs have complemented the cooking vocabulary with words such as: restaurant, dress(garnēt), omelet, antrekots, languette, mayonnaise, souffle, and others
Cook is a public figure who can be honored by the highest state awards
Seasons in the country is like cooking season: from September to April - oysters, in November - New božolē, December - Truffles, August - holiday gastronomical adventures ...

General about France gastronome
Feature of French cuisine - large variety of sauces, more than three thousand.
In addition, the chefs are widely used vegetables such as artichoke, asparagus, lettuce.
Regional cuisine, many of the names are linked to the county, city, village name, but some of the names of people
National Kitchen kaleidoscope is reflected in most western European country's natural and climatic diversity. Dijon mustard, Normandy butter, Re Island salt, bread - from Paris bakery Poilane, (Šeršmidi Street). Fish bujabes soup (Bouillabaisse) Eat in Marseille, pancakes (crepes) - Brittany, fund (fondue) - Savoie, fried eel (fricasse d'anguilla) - Bordeaux, but the snails (escargots) - Burgundy.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,30 €
Materiālu komplekts Nr. 1229247
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „France – Gastronome Paradies”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/738284

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties