Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:831551
 
Vērtējums:
Publicēts: 09.09.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

2009. gadā šajā festivālā uz lielās skatuves uzstājās CC Catch, Džimijs Samervils, Londonbeat, Jumprava un Fancy, kā arī diskžokeju kustības pionieri Artis Volfs, Armands Rušenieks, Fredis un Ufo. Savukārt otrā zālē daudzkrāsainu video diskotēku vadīja DJ Japānis un Ivo Draudiņš.

Sērijā "Latviešu populārās mūzikas klasika" 2007.gadā ir iznākusi izlase "Latviešu disko non stop". Tas ir jau 23. CD, kas izdots sērijā, kurā atrodamas pirms daudziem gadiem vinila skaņuplatēs izdotās vietējās mūzikas pērles. Šajā izlasē vienkopus apkopotas 80.gadu populārākās disko dziesmas Noras Bumbieres, Māras Krievkalnes, Ingus Pētersona, Modo, Aijas Kukules un daudzu citu mūsu estrādes mākslinieku oriģinālizpildījumā. Izlase papildināta ar vairākiem moderniem dziesmu remiksiem, tostarp arī ar Noras Bumbieres dziesmas "Es gribu dejot bugi" 2007.gada versiju.


Disko klubi kļūst arvien pieprasītaki augošajam cilvēku skaitam, kuri mīl izjust disko mūzikas deju ritmus.
Viens no jaunākajiem klubiem Rīgā ir diskoklubs ANGOSTEA, kas atrodas pretī Rīgas cirkam, Mērķeļa ielā. ANGOSTEA -  tā ir jaunākā apgaismojuma tehnoloģija, jauna skaņas sistēma, jauna liela izgaismota deju grīda, karaoke bārs un VIP atpūtas telpa. Klubs ir īstenojis daudzas jaunas idejas, kas nosaka jaunus standartus Rīgā un Latvijā. Kluba devīze - Labākā skaņa Rīgā - ANGOSTEA. Te skan labākie hīti  no 60, 70, 80, 90-iem gadiem, kā arī jaunie POP hīti.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties