Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,49 (14%)
Cena ar atlaidi*:
3,00
Pirkt
Identifikators:165899
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sulas kvalitāti nosaka – krāsa, smarža, dzidrums
Sulas fasē tetra pakās un stikla pudelēs
Uzglabāšanas temperatūra 2-120C
Uzglabāšanas laiks ~2gadi

Dabīgās – gatavo no viena veida izejvielām, bez piedevām. Piemēram, Marli sulas.
Kupažētās – iegūst sajaucot divas vai vairāk dabīgās sulas kopā, pamatsula vismaz 65%.
saldinātās – dabīgās sulas kam pievienots cukurs vai cukura sīrups. cukura sīrupu izmanto tad ja sulā ir daudz skābes. nectar – lieto marķējot saldinātās sulas.
iebiezinātās sulas – satur smalki saberztu augļu, ogu, dārzeņu masu.
dzidrinātās sulas – iegūst izspiežot sulu un atdalot no biezumiem un nogulsnēm.
gāzētās sulas - dzidrināta sula ar oglekļa dioksīdu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Augļu, ogu un dārzeņu sulas”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/165899

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties