Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
4,99
Ietaupījums:
0,60 (12%)
Cena ar atlaidi*:
4,39
Pirkt
Identifikators:588987
Vērtējums:
Publicēts: 02.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Vispārējās ziņas par uzņēmumu    4
1.1.  Organizatoriska struktūra    4
1.2.  Uzņēmuma struktūra    5
2.  Tehnoloģiskie procesi    6
2.1.  Izejvielu sagādes organizācija    6
2.1.1.  Piegādātāju izvēle, līgumslēgšana, piegādes veids, apstākļi    7
2.1.2.  Izejvielu pieņemšanas, uzskaites kārtība un dokumentācija    7
2.1.3.  Izejvielu rezervju norma noliktavās    8
2.1.4.  Uzņēmuma noliktavu raksturojums    8
2.2.  Izejvielu pirmapstrāde    10
2.3.  Ēdienu gatavošana    11
2.3.1.  Gatavās produkcijas ražošanas programma    11
2.3.2.  Pienākumu sadalījums tehnoloģisko procesu vadīšanā un kontrolē    11
2.3.3.  Tehnoloģiskas dokumentācijas veidi uzņēmumā    12
2.3.4.  Ēdienu gatavošanas darba vietu organizācija    12
2.4.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    13
2.4.1.  Biežāk sastopamās izejvielu un gatavās produkcijas kvalitātes novirzes    14
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    15
3.  Sanitār-higiēniskās prasības uzņēmumā    16
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    18
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    21
4.1.1.  Galveno tehnoloģisko iekārtu darba grafiks    22
4.2.  Mehanizācijas un automatizācijas līmeņa raksturojums uzņēmumā    24
  Secinājumi    26
  Izmantotās literatūras saraksts    37
Darba fragmentsAizvērt

Ēdināšanas uzņēmumi citu pārtikas ražošanas uzņēmumu vidū izceļas ar lielo izejvielu daudzveidību. Ēdienu gatavošanā nepieciešams izmantot gan svaigu gaļu, zivis un to produktus, gan gaļas, zivju gastronomijas produktus, gan piena produktus, taukvielas, gan dārzeņus un augļus – svaigā vai konservētā veidā. Kur tad vēl neskaitāmi putraimu veidi, garšvielas, dzērieni, utt. To visu ēdināšanas uzņēmumiem var piegādāt gan zemnieku un zvejnieku saimniecības, gan komercsabiedrības lielu pārtikas pārstrādes uzņēmumu un vairumtirgotāju personā. [1]

Izejvielas ēdienu gatavošanai ēdināšanas uzņēmumā „Čili pica” tiek iepirktas no lieliem Latvijas pārtikas ražošanas uzņēmumiem ( A/S „ALDARIS”, SIA „COCA-COLA HBC LATVIJA, SIA „LION &KO”, „BIOVELA”, „CIDO GRUPA”, „FOREVERS”, „REATON LTD”). Tiek iepirkti gan gaļas produkti, gan zivju produkti, gan miltu izstrādājumi, gan augļi un dārzeņi, gan sausie produkti, gan dzērieni.
Izvēloties piegādātāju, tiek izvērtēts ne tikai nepieciešamā produkta ārējais raksturojums, bet arī produkta cena, kvalitāte, piegādes iespējas, noteikumi ( transportēšanas izmaksas, piegādes laiks ), samaksas noteikumi, atlaides. Uzņēmuma piegādātāji tika izvēlēti pēc piedāvāto preču sortimenta, to atbilstību uzņēmuma prasībām.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Restorānu prakse ēdināšanas uzņēmumā "Čili Pica"”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/588987

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties