Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
7,99
Ietaupījums:
1,12 (14%)
Cena ar atlaidi*:
6,87
Pirkt
Identifikators:200945
Vērtējums:
Publicēts: 26.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Vispārīgas ziņas par uzņēmumu    4
2.  Izejvielu pieņemšana    5
2.1.  Pielietoto izejvielu raksturojums    7
2.2.  Ražotā produkcija    9
3.  Tehnoloģiskās shēmas    10
3.1.  Cepumi „Minūtīte”    10
3.2.  Cepumi „Bezē”    11
3.3.  Cepumi „Mājas ar sezama sēkliņām”    12
3.4.  Cepumi „Auzu pārslu”    13
3.5.  Kēkss ar rozīnēm    14
3.6.  Sausiņi ar vanilīnu    15
3.7.  Organoleptisko rādītāju noteikšanas programma    16
3.7.1.  Cepumi „Mājas” visu veida    16
3.7.2.  "Auzu pārslu cepumi” visu veida    16
3.7.3.  Cepumi „Minūtīte”    16
3.7.4.  Sausiņi visu veida    17
3.7.5.  Kēksi    17
3.8.  Produktu izsekojamība    17
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    19
4.1.  Mašīnu raksturojums    19
4.1.1.  Miltu sijātājs    19
4.1.2.  Cukura smalcinātājs    19
4.1.3.  Svari    19
4.1.4.  Mīklas mīcītājs    20
4.1.5.  Mīklas dalītājs    21
4.1.6.  Sausiņu formējamā mašīna    21
4.1.7.  Raudzēšanas kamera    22
4.1.8.  Plauktu tipa krāsns    23
4.1.9.  Rotācijas tipa krāsns    24
4.1.10.  Putotājs – mikseris    24
4.1.11.  Cepumu veidojamā mašīna cepumiem “Mājas”    25
4.1.12.  Cepumu veidojamā mašīna cepumiem “Minūtīte”    25
4.1.13.  Sausiņu griešanas mašīna    25
4.1.14.  Mīklas rullis (kārtainai mīklai)    26
4.1.15.  Vakuumfasēšanas iekārta    27
4.1.16.  Ierīce ar nazi maisinu aizkausēšanai    27
4.1.17.  Aukstumkamera (Ledusskapis)    28
5.  Kvalitātes kontroles sistēma uzņēmumā    29
5.1.  Labas higiēnas prakse    29
5.1.1.  Uzņēmuma higiēna    29
5.1.2.  Produktu un ražošanas higiēna    31
5.1.3.  Personāla higiēna    34
5.2.  HACCP procedūras    42
5.3.  Iekšējais audits    43
5.4.  Paškontroles sistēmas darbības sfēra    45
6.  Darba drošība    46
6.1.  Darba aizsardzības organizatoriskā struktūra uzņēmumā    46
6.2.  Darba aizsardzības pasākumu plānošana    46
6.3.  Darba vides risku novērtēšana    47
6.4.  Darba aprīkojuma izmantošana    47
6.5.  Instruktāžas, apmācība un informēšana    47
6.6.  Individuālo aizsardzības līdzekļu izmantošana    48
6.7.  Veselības pārbaužu nodrošināšana    49
7.  Saimnieciskās analīzes raksturojums    50
8.  Secinājumi un priekšlikumi    51
  Pielikums    52
Darba fragmentsAizvērt

3.7. Organoleptisko rādītāju noteikšanas programma

1. Noteikšanas vieta- ražošanas cehs dienas beigās, kad saražotā partija tiek nodota uz fasēšanas telpu.
2. Noteikšanas biežums- vienu reizi dienā.
3. Rādītājus pārbauda katram izstrādājuma veidam
4. Rādītāju pārbaude un kontrole- uzņēmuma tehnologs, kā arī katra izstrādājuma veidotājs- cepējs.
5. Neatbilstību gadījumā tiek sastādīts akts par brāķa produkcijas nodošanu lopkopībai, kurus pēc tam kārto tiem paredzētā mapē.

3.7.1. Cepumi „Mājas” visu veida
Forma – gareni, bez bojājumiem (lūzumiem),
Virsma – nelīdzena, grumbuļaina, dzeltenbrūna, nepiedegusi,
Garša – raksturīga dotajam izstrādājuma veidam, bez blakus piegaršām. Mutē kūstošs un bez izteiktas miltu garšas.
Realizācijas laiks 90 dienas.

3.7.2. „Auzu pārslu cepumi” visu veida
Forma – piciņa diametrā ap 4 cm,
Virsma – nelīdzena, grumbuļaina, no gaiši brūnas līdz vidēji tumšai,
Garša - raksturīga dotajam izstrādājuma veidam, bez blakus piegaršām un smaržas.
Realizācijas laiks 90 dienas.

3.7.3. Cepumi „Minūtīte”
Forma – rozītes, apaļas,
Virsma – ar izciļņiem, zeltaini brūna,
Garša - raksturīga dotajam izstrādājuma veidam, bez blakus piegaršām un smaržas. Mutē kūstošs un bez izteiktas miltu garšas.
Realizācijas laiks 90 dienas.
3.7.4. Sausiņi visu veida
Forma – pus saulītes
Virsma – bez tukšumiem un plaisām, ar pietiekamu porainību, no labi izmīcītas mīklas, bez kukuļiem. Augšējā garoza ar matētu virsmu, ja sausiņi tiek cepti bez tvaika, ar spīdīgu, ja tiek pielietots tvaiks.
Izskats šķērsgriezumā – krāsa no zeltaini brūnas līdz brūnai, bez apdeguma pazīmēm. Mīkstums labi izmīcīts, uzraudzēts un izcepts, bez mīklas kukuļiem un sablīvējumiem, ar vienmērīgi pievienoto izejvielu izmīcījumu masā. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ražošanas prakses atskaite SIA "Siguldas maiznieks"”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/200945

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties