Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:961662
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.04.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

KOPSAVILKUMS
Biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) mērķis ir atbalstīt neatkarīgas Latvijas ekonomikas attīstību, veicināt uzņēmējdarbībai labvēlīgas vides izveidi, sekojot citu valstu tirdzniecības kameru pieredzei.
Biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera ir lielākā uzņēmējus apvienojošā organizācija Latvijā ar vairāk kā 1 270 uzņēmumiem, 59 nozaru asociācijām, 6 pilsētu uzņēmēju klubiem un 14 citām uzņēmēju apvienībām.
Biedrība sniedz ne tikai plašus pakalpojumus Latvijā, bet arī ārzemēs, jo sadarbojas ar Starptautiskās Tirdzniecības kameru (ICC), kas risina starptautiskas ekonomikas problēmas un Eiropas Tirdzniecības kameru apvienību (EUROCHAMBRES).
Prakses vietā, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā, paplašināju savas zināšanas un pildīju interesantus darba uzdevumus. Prakses sākumā tika pārbaudītas zināšanas par tādiem terminiem kā „Incoterms2010”, Offshore, Reiderisms, Franšīze, Alternatīvās enerģijas veidi un Svītru kodēšana. Piedalījos LTRK un Europe Direct rīkotajos semināros, piemēram, Darba tiesiskās attiecības un darba likuma grozījumi, Pamatnosacījumi efektīvas komandas veidošanā, Fizisko personu datu aizsardzība, Komunikācijas stili, Sociālie mediji u.c. Semināri norisinājās ne tikai Liepājā, bet arī Kuldīgā un Saldū. Par semināra noklausīšanos piešķīra apliecību.
Interesanti bija arī Kurzemes Inkubators rīkotie „Biznesa rīti”, kuros uzņēmēji dalījās ar savu pieredzi un pēc kuriem varēja aplūkot uzņēmuma darbību. Ņēmu dalību arī LTRK rīkotajā Darba konferencē un piedalījos Ražots Liepājā 2015.
Veicu arī apjomīgākus pētījumus - Eiropas Savienības situācijas izpēte 2014.gadā un pētīju , kādas ekspertīzes piedāvā tādi uzņēmumi kā LTRK, AS Inspecta Latvia, Bureau Veritas u.c.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties