Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:948569
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.10.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pedagoģiskās kompetences analīze
Prakses laikā ļoti pieradu pie bērniem un sapratu, ka viņi ir ļoti atsaucīgi. Bija tik jauki klausīties, ka vismaz daži no viņiem nosauca mani par audzinātāju. Domāju, ka mums izveidojās ļoti labs kontakts, es palīdzēju viņiem izprast neskaidrās lietas un viņi, protams, palīdzēja arī man.
Grupas audzinātāja, ar kuru sadarbojos savas prakses laikā, bija ļoti atsaucīga un izpalīdzīga, ja bija kaut kas neskaidrs droši varēju vērsties pie viņas. Pastāstīja kā labāk rīkoties, kas nepieciešams, lai darbiņš raitāk ietu uz priekšu.
Neskatoties uz to, ka biju ar bērniem apradusi, vadot nodarbības nedaudz uztraucos, jo šī bija pirmā reize. Bet kopumā domāju, ka man izdevās samērā labi. Savā uztraukumā brīžiem misējās uzdevumu secībā, un radās pauzes, kad sāku domāt ko vēl vēlējos viņiem jautāt.
Gatavojoties nodarbībām, izvirzīju dažādus uzdevumus, kurus nodarbības laikā centos realizēt. Strādājot ar bērniem, sapratu to, ka jāpiedomā pie tā kādus jautājumus tiem uzdot un kā tos pasniegt bērniem, lai bērns saprastu jautājuma būtību.
Nodarbībās, kuras vadīju katru reizi piedalījās apmēram 8 bērni, jo grupiņa tika dalīta divās daļās, vieniem nodarbību vadīju es, bet pārējie gāja pie logopēda. Ir bērni, kuriem ļoti ātri zuda interese par notiekošo, bet tajā brīdī, par cik man nebija nodarbībā visi grupiņas bērni, es varēju ik pa brīdim veltīt savu uzmanību kādam konkrētajam bērnam.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties