Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:315561
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Vēlāk sākām flīzēšanas darbus. Iesākumā kāpnes atbrīvojām no putekļiem un tad nogruntējām ar SAKRET UG universālo grunti un vietas, uz kurām bija palikusi eļļas krāsa ar SAKRET QG grunti gludām virsmām. Pēc grunts izžūšanas ar lāzera palīdzību nomērījām pirmās rindas atrašanās vietu un sākām flīžu ieklāšanu. Izmantojām 30x30 cm Poļu firmas „Ceresit” flīzes, SAKRET FK flīžu līmi un izveidojām 3mm šuves. Flīzes un virsmu vispirms gruntējām apstrādājot ar flīžu līmi un vēlāk uz flīzējamās virsmas ar roboto špakteli uzklājām līmes kārtu uz kuras izvietojām flīzes un atdalījām tās ar krustiņiem. Pēc pirmās rindas ieklāšanas veidojām turpmāko flīžu klāju. Nācās novērst arī defektus, kas radās no tā, ka iedzīvotāji, it īpaši diennakts tumšajā laikā, neuzmanības pēc uzkāpa un izbojāja flīzes.
Kopumā piedalījos 70 m2 reģipša sienu izveidē un špaktelēšanā un aptuveni 120 m2 flīžu ieklāšana uz kāpņu laukumiem un kāpnēm.

Praktikanta secinājumi un ieteikumi par darba organizāciju prakses vietā:
Esmu secinājis, ka skolā ir iespējams pietiekami apgūt iemaņas darbam reālā darba vietā, bet ja arī kaut kas nav zināms bez problēmām var pajautāt un vienmēr viss tiks izskaidrots. Ieteikumu par darba organizāciju prakses vietā nav. Kopumā esmu apmierināts, gan ar organizāciju, gan ar darba apstākļiem un kolektīvu

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties