Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
6,49
Ietaupījums:
0,84 (13%)
Cena ar atlaidi*:
5,65
Pirkt
Identifikators:848257
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.09.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011.g. - 2011.g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
1.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    5
2.  Apmeklētāju skaita aprēķins    9
3.  Sortimenta minimuma sastādīšana    12
4.  Porciju skaita aprēķins    13
5.  Ēdienkartes sastādīšana    15
6.  Ēdienu tehnoloģisko karšu izstrāde    17
7.  Kalkulācijas aprēķins    33
8.  Ēdiena kvalitātes izvērtējums    35
9.  Dienā nepieciešamo izejvielu daudzuma aprēķins    38
10.  Izejvielu prečziniskais raksturojums    45
  Kopsavilkums    48
  Izmantotā literatūra    49
Darba fragmentsAizvērt

KOPSAVILKUMS

1. Darbs ir izstrādāts vadoties pēc reāli notiekošās situācijas Latvijā šajā nozarē, pamatojoties uz izdomāta uzņēmuma krogs „Jēkaba rausis”;
2. Izpētot literatūras avotus par to, kādi veidi pastāv, tika izvēlēts konkrēts uzņēmuma veids, interjers un apkalpošana metode;
3. Izmantojot dotās formulas, tika aprēķināts pirmās uzņēmuma darba dienas iespējamais apmeklētāju skaits, porciju skaits un nepieciešamo produktu daudzums;
4. Ēdienkartes sortiments, izmantojot dažādus interneta resursus, tika sastādīts vadoties pēc uzņēmuma veida;
5. Darbu izstrādājot, tika pagatavoti divi ēdieni ar savu personīgo pieeju un izdomu, radot saturiski vai vizuāli kaut ko jaunu;
6. Kursa darba ietvaros 12 ēdieniem no sastādītās ēdienkartes tika izstrādātas tehnoloģiskā procesa norises tehnoloģiskās kartes;
7. Vadoties pēc literatūras avotiem, tika apkopota ēdienu pagatavošanai nepieciešamo produktu pirmapstrāde;
8. Diviem ēdieniem pēc izvēles tika izstrādāts ēdienu izejvielu aprēķins, vadoties pēc aptuvenām šā brīža tirgus cenām;
9. Tika veikts ēdienu kvalitātes izvērtējums, apkopoti rezultāti un sniegti iegūtie secinājumi;
10. Tika aprēķināts nepieciešamais izejvielu skaits, lai nodrošinātu ēdienus pagatavošanu vienai pilnai darba dienai;
11. Izmantojot literatūras avotus, darbā tika apkopota informācija par konkrēto produktu uzglabāšanas nosacījumiem, lai saglabātu produktu īpašības un kvalitāti.


Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/848257

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties