Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:207664
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Bez maldiem un viltus, pilnībā apzinoties šī līguma saturu un vienojoties par saistību izpildi, līgums tiek noslēgts starp Pusēm :

Dzīvokļa Nr (.) Rīgā, Brīvības ielā likumīgo īpašnieku Ievu Ziediņu, personas kods, turpmāk saukts “IZĪRĒTĀJS”, no vienas puses, un
Arvi Bērziņu, personas kods ............... - .............., īrnieks šajā līgumā, un turpmāk saukts’’ ĪRNIEKS’’, no otras puses, savstarpēji vienojoties, saprotot šī līguma saturu un nozīmi, noslēdz šāda satura līgumu:
1. Līguma priekšmets

1.1. IZĪRĒTĀJS nodod, bet ĪRNIEKS pieņem lietošanā nekustamā īpašuma dzīvojamās telpas Rīgā, Brīvības ielā , kas sastāv no dzīvokļa ar kopējo platību 53 kv.m, turpmāk tekstā – DZĪVOKLIS.
1.2. DZĪVOKLĪ ir un tiks nodrošināta centrālā apkure, ūdensvads, kanalizācija, gāze un elektrība. Tas ir labiekārtots, daļēji mēbelēts, labā remonta stāvoklī, ar šo līgumu tiek nodots punktā norādītām personām ekspluatācijā dzīvošanas vajadzībām ( skat.Pielikumu Nr.2)
1.3. DZĪVOKLIS tiek nodots apakšīrē ar tajā esošajām saimnieciski tehniskām un sanitārām iekārtām, mēbelēm pēc vienošanās, ko apstiprina DZĪVOKĻA un tajā esošo mantu pieņemšanas- nodošanas akts, kas ir neatņemama šī līguma sastāvdaļa un tiek pusēm parakstīts šī līguma noslēgšanas dienā.
1.4. Papildus pakalpojumu tādu kā interneta, kabeļtelevīzijas pieslēguma, apsardzes uzstādīšana tiek nodrošināti pēc Izīrētāja pieprasījuma un par tā līdzekļiem, papildus informējot Izīrētāju, noslēdzot uz Īrnieka vārda pakalpojumu nodrošinājuma līgumu.
2. Maksājumu kārtība un termiņi

2.1. Pusēm vienojoties, mēneša apakšīres maksa par DZĪVOKLI tiek noteikta 300 LVL (trīs simti simti lati trīsdesmit,00 sant) mēnesī. Papildus apakšīres maksai Īrnieks vienlaikus veic maksājumus par komunālajiem pakalpojumiem saskaņā ar piestādītajā rēķinā norādītajām summām. Norāde, ka maksājumi par patērēto elektrību ir maksājami IZĪRĒTĀJAM., aprēķināmi pēc skaitītāja rādījuma A/S „LATVENERGO” .
2.2. Reizi mēnesī ĪRNIEKAM ir pienākums savlaicīgi un pilnā apmērā norēķināties par apakšīres maksu formu un komunālajiem pakalpojumiem ar IZĪRĒTĀJU, izmantojot skaidras naudas norēķina formu, ievērojot termiņu līdz tekošā mēneša ..... datumam ( ..................................................)

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties