Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:733955
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.04.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

3. Blogs “Piespiests atteikties”
Blogs ir par deputāta un politiskās struktūras "Saskaņa sociāldemokrātiska partija" frakcijas vadītāja Jāņa Urbanoviča komentāru, kurā viņš sprieda par pieaugošu nacionālismu un rasismu daudzviet Eiropā sakarā ar pieaugošo bēgļu krīzi. Kārlis Streips apraksta un kritizē Jāņa Urbanoviča piedāvāto recepti attiecīgās problēmas risināšanai, Šis Kārļa Streipa sarakstītais blogs ir vērsts uz cilvēka tiesībām un taisnīgumu. Izlasot blogu skaidri sapratu ko Kārlis Streips vēlējās atklāt lasītājiem un manuprāt tas arī bija izdevies. Kopumā vētrēju šo rakstu pozitīvi, jo uz mani šis raksts neatstāja nekādu negāciju, izlasot citu lasītāja komentārus sapratu, ka cilvēki ir dažādi un viņu viedokļi par Kārli Streipu vai notiekošo ko viņš apraksta ir atšķirīgi nekā man.6
Kopumā analizējot divus Kārļa Streipa rakstus un vienu raidījumu, varu secināt, ka žurnālists Kārlis Streips atbilst savam amatam. Streips spēj piesaistīt uzmanību ar interesanti noformulētiem rakstu virsrakstiem un uzrunāt lasītāju. Izpētītie raksti ir strukturēti ir ievērotas rindkopas un atstarpes. Pamatoti viedokļi, fakti, dati, atziņas, citāti un atsauces. Žurnālists spēj saglabāt savu formalitāti un profesionalitāti, kas arī ir pamanāms viņa raidījumā “Vēlais ar Streipu”.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties