Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:698958
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi:
Manuprāt, Valda Dombrovska tēls sabiedrībā pēdējo divu gadu laikā ir sašķobījies visvairāk. Lai gan lielākā daļa tautas izrādīja uzticību Dombrovskim un ievēlēja „Vienotību” valdībā ar lielāko balsu pārsvaru. Manuprāt, šobrīd lielākā daļa vēlētāju ir vīlušies tieši Dombrovskī, jo līdz šim viņu uzskatīja par gudru godīgu cilvēku, tad pēc vēlēšanu aģitācijas kampaņām šis uzskats ir nedaudz sašķobījies. Lai gan Dombrovskis cenšas aktīvi komunicēt ar tautu, taču izdarot pārsteidzīgus solījumus un pēc tam to laužot sabiedrība zaudē pēdējo uzticību tā sauktajam tautas „varonim”. Lai gan Dombrovskis pēdējā laikā ir centies nedaudz situāciju uzlabot paziņojot, ka līdz 2014.gadam nav plānoti vairāk nekādi nodokļu paaugstinājumi, taču esmu pārliecināta, ka šim apgalvojuma lielākā daļa vairs netic. Tā par arī Valdis Dombrovskis ar Saeimas spīkeri Solvitu Āboltiņu, kas arī ir „Vienotības” pārstāve atvainojās pensionāriem par 2009.gadā samazinātajām pensijām. Manuprāt, lielākā Dombrovska kļūda bija tieši šie pārsteidzošie un neapdomīgie solījumi, kuri tika izteikti pirms vēlēšanām, bet iegūstot vēlētāju uzticību tika lauzti. Dombrovska kungs nemācās no kļūdām un vēl joprojām turpina bārstīties ar solījumiem, kurus reāli nespēj izpildīt.
Protams, ikviena politiķa vēlēšanas kampaņas sastāv no solījumiem ,taču es domāju, ja Dombrovska kungs vēlas atgūt lielākās sabiedrības uzticību, Viņam vajadzētu ļoti nopietni pieiet pie solījumu teikšanas. Jo šobrīd Latvijas tauta sāk izkustētie no ieilgušā miera un izpaust savu nostāju valstiski svarīgos jautājumos, kuri ietekmē iedzīvotāju dzīves.
Manuprāt, lielākais Dombrovska reputācijas uzplaukums bija 2010.gadā pirms 10. Saeimas vēlēšanām. To pierādīja arī vēlēšanu rezultāti, taču šobrīd Dombrovska reputācija manāmi sāk slīdēt uz leju. Varbūt Ministru prezidents Latvijas labā ir izdarījis visu iespējamo, un viņa laiks pēc sabiedrības domām ir beidzies, un vieta ir jādod nākamajam. Es iesaku Dombrovska kungam vairāk piedomāt pie tā ko saka, jo latvieši patiesībā no jebkura teikuma dzirdēs tikai to sliktāko.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties