Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:418877
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.05.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Viedokļi/ vērtējums





Vairāki sportisti no ASV bija neapmierināti ar prezidenta Kārtera lēmumu boikotēt olimpiskās spēles Maskavā, tāpēc ka vairāki sportisti bija sasnieguši savas karjeras virsotnes, un viņi cerēja, ka olimpiādē spēs izcīnīt medaļas. Piemēram, ASV maratonists Entonijs Sandovals (Anthony Sandoval) rādīja neticami augstus rezultātus tā gada sezonā, un uzvarēja vairākās sacensībās. Viņam aizliedza piedalīties olimpiskajās spēlēs, un viņam esot bijis grūti noskatīties no malas, kā uzvar citi sportisti, par kuriem viņš ir labāks. Bet nākamajā olimpiādē viņš nepiedalījās, jo viņam piedzima bērns un viņš pievērsās ģimenes dzīvei.
Arī Kreigs Virdžins (Craig Virgin), kurš 1980.gadā bija 10000 metru skrējiena pasaules rekordists izteicies, ka piedot viņš var par boikotu, bet neaizmirsīs to nekad, jo viņa sapnis bija izcīnīt zeltu, un kļūt par vienu no labākajiem ASV skrējējiem vēsturē.
Arī tā laika labākajam latviešu basketbolistam Valdim Valteram bija iespēja spēlēt olimpiskajās spēlēs zem PSRS karoga, taču Padomju Savienība boikotēja 1984.gada olimpiskās spēles Losandželosā un Valtera sapnis tā arī nepiepildījās.
Mans viedoklis ir tāds, ka olimpisko spēļu boikotēšana no PSRS un ASV puses ir bijusi ļoti savtīga politiskās elites rīcība, tāpēc ka politiķiem atteikšanās no olimpiskajām spēlēm nenozīmē neko, kamēr sportistiem tas ir dzīves un karjeras mērķis piedalīties un uzvarēt spēlēs. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties