Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:240548
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1.Maizes vēsture
Maizes dzimtene – Ēģipte. 2000. gadā p.m.ē. vergi cepa trauslus plāceņus no kviešu miltiem.
12. gs. Latvijā parastā plāceņa vietā latvieši sākuši cept raudzētu maizi.
17. gs. beigās no maiznieka nošķīrās baltmaizes cepēji un konditori, bet 19. gs. vidū – atkal apvienojās.
1912. gadā Rīgā bija 490 maizes ceptuves.
Pēckara gados sāka cept rudzu veidņu maizi jeb tā saucamo „ķieģelīti.”
20. gs. 80. gados tika atjaunotas īstas rudzu maizes cepšanas tradīcijas – Latvijā atsāka īstās rudzu klona maizes un saldskābmaizes cepšanu.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1312069
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties