Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:886827
 
Vērtējums:
Publicēts: 09.10.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Personāla spēju un kvalifikācijas kvalitāte. Daudzos augsti integrētos un netaustāmos produktos, piemēram, starptautiskās konsultācijās, vai banku sfērā, tiek pieprasīti augsti kvalificēti profesionāļi. Piedevām, ja pakalpojums līdz šim ir nodrošināts augstā kvalitātē, pieprasījums var pieaugt tādā ātrumā, ka ir grūti piesaistīt tirgotājam kvalificētu personālu. Tirgotājam ir jāizveido programma, kas parāda kvalitātes saprotamību konkrētajā uzņēmumā un tās nozīmi darbībā .
Tāpat svarīgi ir noskaidrot kāda ir vislabākā maksājumu izdarīšanas izvēle. Svarīgākais ir biznesa partnera finansiālā riska novērtēšana darījuma pārskaitīšanas laikā. Finanšu risks starptautiskajās maksāšanas procedūrās var pieaugt no dažādiem ietekmējošiem faktoriem. Biznesa partnera uzticamības neesamības risks. Uzticības līmenis un attiecību saites starp abiem biznesa partneriem, kā arī zināšanas par biznesa partneru finanšu stiprajām un vājajām pusēm, ietekmē izvēlēto maksājumu veidu. Parasti pārdošanas uzņēmumi iegūst preci uz atvērta konta pamatiem, respektīvi, saņem preci ar pēcapmaksu, tomēr neuzticības gadījumā uzņēmums var pieprasīt priekšapmaksu par precēm, kas sarežģī situāciju, jo nepieciešama papildu līdzekļu piesaistīšana. Fiziskais attālums ietekmē laika un sarežģītības pakāpi sūtījumam, kā arī tas var samazināt drošību un produkta kvalitāti. Preces raksturs var ietekmēt produkta un samaksas riskus līgumā. Politiskā un sociālā nestabilitāte vienā vai abās partnervalstīs var veidot institucionālo risku. Valūtas likmju maiņas var palielināt valūtas risku, kas ietekmē preces cenu un iespējamo peļņu, vai arī tas attiecas uz valūtas likmju ierobežojumiem .

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −8,20 €
Materiālu komplekts Nr. 1334348
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties