Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
0,99
Ietaupījums:
0,14 (14%)
Cena ar atlaidi*:
0,85
Pirkt
Identifikators:138144
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.12.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Rīvēti marrutki, samaisīti ar krējumu, ir lieliska piedeva dažādiem zivju ēdieniem, arī žāvētām zivīm, žāvētas gaļas, šķiņķa un citiem gaļas ēdieniem.
Pavisam jaunas mārrutku lapas labi garšos salātos.
Latvijā audzē galvenokārt mazdārziņos, sabiedriskajā sektorā 80. gados audzēti ap 180 ha platībā. Mārrutkiem piemērota saulaina vieta, viegla, ūdens caurlaidīga, neitrāla vai vāji skāba smilšmāla vai mālsmilts. Mārrutki ir mitrumprasīgi, aukstumizturīgi, salcietīgi. Mārrutkus pavairo ar spraudeņiem.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Mārrutki”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/138144

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties