Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:158815
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.09.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Pēc Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā ir būtiski palielinājusies ārvalstu investoru interese par Latvijas tautsaimniecību un tajā skaitā par Latvijas rūpniecību. Laika posmā no 2004. līdz 2007. gadam ārvalstu tiešās investīcijas apstrādes rūpniecībā pieauga par 54%.
Pēdējos gados Latvijas rūpniecība saskaras ar ļoti nepatīkamu un satraucošu parādību- notiek strauja ražotāju cenu un līdz ar to arī eksporta produkcijas cenu izaugsme sakarā ar energoresursu, izejvielu un darba spēka izmaksu nepieredzētu pieaugumu.
Latvijas industriālās politikas galvenais mērķis pašreizējā periodā ir panākt Latvijas rūpniecības konkurētspējas paaugstināšanu. Galvenās jomas, kurās ir jārealizē šis mērķis ir sekojošas: nodrošinājums ar cilvēkresursiem un zināšanu bāzes veidošana; inovāciju attīstība; saiknes nodrošināšana starp uzņēmumiem un izglītības un pētniecības sektoru; uzņēmējdarbības vides aspekti, turpinot un pilnveidojot darbojošos mehānismus dialoga veidošanai ar rūpniecību un problēmu identifikācija; ilgtspējīgas attīstības veicināšana; kvalitātes sistēmu ieviešanas veicināšana; eksporta veicināšana.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties