Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:916056
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.05.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Reģionālās attīstības plāns, nodokļu politika, labvēlīga uzņēmējdarbības vides nodrošināšana izmantojot valsts budžetu un Eiropas piešķirto līdzekļu izmantošana, veidojot apmācības un izglītības centrus reģionos, manuprāt, ļautu reģioniem attīstīties ekonomiskajā griezumā un tādā veidā nodrošinātu cilvēku resursu saglabāšanu attiecīgajā reģionā.

Kā trešo nozīmīgāko skatījumu, es izvēlos, Latvijas tautsaimniecības nozari– meži. Latvijai ir ievērojami meža, kultūrvēsturiskā un dabas mantojuma, kā arī lauksaimniecībā izmantojamās zemes resursi, kuru ilgtspējīga izmantošana var dot ievērojamu pienesumu valsts tautsaimniecībai. Koksne un tās izstrādājumi ir Latvijas svarīgākā eksporta prece, kuras vērtība 2010.gadā bija 890 miljoni latu, kas sastādīja ap 19% no visa eksporta vērtības 2010.gadā.
Manuprāt, ir jāaizliedz no valsts izvest apaļkoku un kā eksporta prece varētu būt tikai un vienīgi pārstrādāts kokmateriāls, tas veidotu jaunas iespējas vietējo ražotņu attīstībai, jaunām darbavietām un pārstrādes attīstības kultūrai. Tas izdarītu spiedienu amatniecības attīstībai Latvijā un nestu nozīmīgu ieguldījumu nākotnē - mēbeļu ražošanā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties