Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:481207
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Pret iebraucējiem un tūristiem spāņi ir ļoti jauki un atsaucīgi, bet bieži vien sajūta, ka tas ir tikai tāpēc ka varēs kaut ko pārdot un labums būs viņiem pašiem.
Vēl viens ļoti interesants fakts ir tas, ka tur uz ielām nav miskastes, visu kas ir nevajadzīgs vienkārši var mest uz ielas un tad nakts laikā sētnieki vai speciālas mašīnas to visu satīra līdz pēdējam. Ļoti neparasti un man savā ziņā arī nepieņemami, ka visu var mest zemē, jo es uzskatu, ka piemēram, arī pie mums daudzi visu met zemē, bet tā mēs parādam attieksmi gan pret savu valsti, gan zemi un tā savā ziņā ir necieņas izrādīšana. Es uzskatu, ka tādas ētikas normas nav pieņemamas, bet viņiem vismaz nav jārīko lielās gadskārtējās talkas, lai sakoptu savu zemi.
Spānija ir ārkārtīgi skaista valsts ar interesantu kultūru, protams, ka ir lietas, kuras ir visai grūti izprast un pie kurām būtu grūti pierast. Es gan esmu savā ziņā patriote un negribētu braukt prom, bet ja būtu nepieciešams, tad domāju, ka ar dzīvošanu tur nebūtu īpaši daudz problēmu, bet ar valodu gan.
Bet no otras puses, spriežot pēc saviem testa rezultātiem, sanāk, ka es slikti pieņemu visu jauno, salīdzinoši augsta izvairīšanās, sievišķība un individuālisms, kā arī vidēja varas distance. Spriežot pēc pirmajiem datiem man varētu būt visai grūti pieņemt jaunu kultūru un dzīvesvietu kā tādu, kam es savā ziņā arī piekrītu, jo es to nemaz nevēlētos, bet ceļošanai, ja man būtu iespēja, gan es atvēlētu daudz laika un domāju, ka Spānija tomēr atrastos saraksta augšgalā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties