Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:120044
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.03.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šis te viens no valsts reālajiem apdraudējumiem ir radīts pateicoties globālajai sasilšanai, kas rada šo te spēcīgos viļņus, kas apskalo salu un no salas uz aukšu arī nāk šis te okeāna ūdens, jo sala ir tikai ap 5 m virs jūras līmeņa, kas 50-100 gadu laikā varētu noslīcināt visu salu. Ar salas mazināšanos pieaug arī cilvēku daudzums, kas ,protams, ir daudz sliktāk iedzīvotājiem, kuriem tālāk ir jāceļ vai jāveido pajumtes šajā mazajā teritorijā un to mājas negaisa laikā var tikt izjauktas.
C. Salīdzinot šo valsti ar Latviju, esam sapratuši, ka tev nevajag daudz lai kļūtu par kaut ko nozīmīgu. Ar pirmo skatienu var domāt, ka Tuvalu cilvēki ir bēdīgi un nabadzīgi, bet pētot šo nāciju mazliet vairāk, var saprast ka tāda vispār nav situācija. Esam pateicīgi par savām priekšrocībām dzīvē un domājam, ka ir vērts mācīties no Tuvalu cilvēku dzīvesveida. Varbūt ja mēs būtu Tuvalu iedzīvotāji, dzīve nebūtu tik pilna ar materiālistiskām vērtībām, bet tomēr pietrūktu modernās tehnoloģijas un jau ierastais dzīvesveids, un varbūt ari būtu daudz saliedētāki un iedvesmotu, palīdzētu viens otram.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties