Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,49
Ietaupījums:
0,42 (17%)
Cena ar atlaidi*:
2,07
Pirkt
Identifikators:697610
Vērtējums:
Publicēts: 07.01.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

1.7.3 „Straupes” dzeramais jogurts bez piedevām
Piena produkts, ražots no piena, ieraudzējot to ar pienskābo baktēriju ieraugu. Īsts jogurts bez konservantiem un garšas piedevām. Jogurtu izmanto gatavojot salātus, kokteiļus, kā arī, pievienojot dažādas piedevas – augļus, ogas, dārzeņus, rīvētu šokolādi, dažādām kultūraugu pārslām utml.( skat. 5.att.)

Secinājumi
Darba izpildes gaitā tika apkopota informācija par jogurta ražošanas tehnoloģisko procesu. Apkopjot informāciju par jogurta ražošanas tehnoloģisko līniju ražojot ar rezervuāra metodi un termostata metodi. No apkopotās informācijas var izsecināt, ka rezervuāra metode no termostata metodes atšķiras ar to, ka ražojot ar termostata metodi vispirms, tiek pievienotas aromātvielas, un tikai pēc tam notiek raudzēšanas process.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Jogurts”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/697610

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties