Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:388211
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.06.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

SID nodrošināšanai var izmantot iepriekš speciāli sagatavotas ziņas un priekšmetus un dokumentus vai to kopijas, vielu imitācijas, speciāli izveidotas organizācijas vai uzņēmumus, tehniskos līdzekļus, kā arī imitēt dalību vai līdzdalību NN izdarīšanā.
Iegūtos rezultātus izmanto pierādīšanā tāpat kā citu ID rezultātus. Ja pierādīšanā izmanto kādas personas slepeni fiksētus izteicienus vai darbības, šī persona par to obligāti jāpratina (personu informē par slepeno darbību, ciktāl tā skar šo personu).
Pierādījumus, kas iegūti SID rezultātā, izmanto vienīgi tajā KP, kurā attiecīgās darbības veiktas. Citos procesos kā apsūdzības pierādījumus iegūtās ziņas var izmantot tikai ar tā prokurora vai izmeklēšanas tiesneša piekrišanu, kas uzrauga SID. Piekrišana nav nepieciešama, ja darbību rezultātā iegūtās ziņas tiek izmantotas sabiedrības drošības apdraudējuma tūlītējai novēršanai. Ziņu izmantošana attaisnojoša pierādījuma statusā nav pakļauta nekādiem ierobežojumiem.
Rezultātus, kuriem nav pierādīšanas nozīmes lietai nepievieno, bet KP iesaistītā persona var lūgt iepazīstināt ar nepievienotajiem materiāliem ja saņemta izmeklēšanas tiesneša atļauja un persona iepazīstināta, tā var lūgt šo materiālu pievienošanu lietai.
Par rīcību ar nepievienotajiem materiāliem lemj prokurors vai izmeklēšanas tiesnesis, kas uzrauga SID veikšanu procesā – izņemtos priekšmetus, ja vien iespējams, atdod, citus materiālus iznīcina vai kā citādi.
Par SID veikšanas faktu līdz tās pabeigšanai ir neizpaužami izmeklēšanas dati, par kuru izpaušanu draud atbildība. Arī nepievienotie materiāli ir izmeklēšanas vai valsts noslēpums, par kura izpaušanas atbildību procesa virzītājs brīdina SID iesaistītās personas (ja vien SID veikšana nav to profesionālais darba pienākums). Izmeklēšanas tiesnesis brīdina par atbildību arī personas, kuras iepazīstinātas ar nepievienotajiem materiāliem. Jādara viss iespējamais, lai nepieļautu neattaisnotu informācijas izplatīšanu.


Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −12,20 €
Materiālu komplekts Nr. 1339796
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties