Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:585447
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.05.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

11. Saeimas vēlēšanām, kas Latvijā notika 2011.gada 17.septembrī (sakarā ar tautas nobalsošanu par 10. Saeimas atlaišanu), tika reģistrēti 13 deputātu saraksti. Šajās vēlēšanās līdere bija Politisko partiju apvienība ''Saskaņas centrs'', kas ar 259930 jeb 28,4% vēlētāju atbalstu, ieguva 31 deputātu vietu Saeimā. Šī partija tika nodibināta 2005. gadā, apvienojot sevī 5 partijas ''Latvijas Sociālistisko partiju'', ''Sociāldemokrātisko partiju'', politisko partiju ''Jaunais centrs'', ''Tautas saskaņas partiju'' un ''Daugavpils pilsētas partiju''. Partijas vadītājs ir Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs. Partijas ideoloģija - kreisais centrisms. Šajā Saeimā ''Saskaņas centrs'' pašlaik atrodas opozīcijā. Partijas mērķis ir sociāli atbildīgas valsts politikas īstenošana un sociāli atbildīgas ekonomikas izveidošana, kas jebkuros ārpolitikas, ārējās ekonomikas nosacījumu apstākļos un nemainīgi sekojot partijas vērtībām, kas; ir cilvēka veselība, ģimene, darbs, starpetniskā saskaņa un Latvijas politiskā un ekonomiskā neatkarība, nodrošinātu ilgtermiņa noturīgu sabiedrības attīstību un katra valsts iedzīvotāja labklājību.
Vēl viena no ietekmīgākajām partijām Latvijā laika posmā 1990.- 2011. gadam ir partija ''Zaļo un Zemnieku savienība'', kas gan nav uzvarējusi Saeimas vēlēšanās laika posmā 1990. - 2011., bet ir uzrādījusi ļoti labus rezultātus, regulāri pārstāvot sevi valdībā kopš 2002. gada. Šī apvienība ir izveidota 2002. gadā, apvienojoties ''Latvijas Zemnieku savienībai'' un ''Latvijas Zaļajai partijai''.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1339495
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties