Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:589319
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.12.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sūzenas Kolinsas romāns „Bada Spēles”
Bada Spēles ir romāns, kurā ir apvienotas bēdas un prieks, nežēlība un dzīves spars, mīlestība un nožēla, starp ģimeni un draugiem. Tas viss norisinās trīs dažādās vietās, Divpadsmitajā apgabalā, Kapitolijā un cīņas laukā. Galvenā romānā ir Katnisa Everdīna. Viņa ir drosmīga, patstāvīga un tajā pat laikā dzīves nenogurdināma. Katnisai viņas tēvs bija vismīļākais un tuvākais cilvēks ģimenē, kad viņš nomira viss mainījās, Katnisa kļuva par ģimenes apgādātāju, viņai bija jāapgādā mazā māsa Prima, kura savā ziņā ir naiva, bet mīl visus un spēj radīt smaidu katra sejā, un mamma, kura pēc tēva nāves ierāvās sevī, visu laiku sēdēja mājās un tā īsti neko nedarīja, un par to Katnisa viņu ienīda, bet piedeva viņai to tikai tēva dēļ.
Apgādāt ģimeni nebija viegli, Katnisai palīdzēja no tēva pārmantotā medību prasme un Geils, drosmīgs, strādīgs un labsirdīgs cilvēks, labākais draugs un vienīgais cilvēks, kuram viņa varēja uzticēties. Katnisa un Geils viens otru atbalstīja kā brālis un māsa, kaut arī Geils pret Katnisu juta ko stiprāku, kā tikai vienkāršu draudzību.
Sākās izloze, Katnisa un Prima atbalstīja viena otru un Katnisa bija pārliecināta, ka Primu neizlozēs. Pie reģistrēšanās viņas vienu otru pazaudēja, bet sirdīs viņas bija viena otrai blakus. Vēl pirms izlozes Katnisa mazajai māsai iedeva zobgaļsīļa piespraudi, lai veiksme stāvētu mazās māsas pusē. Pirms pašas izlozes sākuma Katnisa ar Geilu saskatījās uzsmaidīdami viens otram, bet viņu ģimenes pašās beigās izbīlī gaidīja rezultātus.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1327884
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties