Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:671234
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.12.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

13. Ja ir zema efektivitāte, tad vajag to stimulēt un dot par to atalgojumu un nesodīt, bet ja nav palielinājies – sodīt un ignorēt viņus.
14..Komanda:Grupas dalībniekiem ir savstarpēji papildinošas zināšanas, prasmes un iemaņas. Ir saskaņoti kopēji mērķi un izstrādātas kopējā darba metodes. Grupa: Grupas darba pamatā individuālais darbs.Mijiedarbībai gadījuma raksturs.
Grupas attīstības posmi: 1.Izveidošanās stadija 2. Iepazīšanās stadija(kritiskais posms) 3.Normēšanas stadija 4.Darba izpildesstadija (komandas darbs) 5.Jauni uzdevumi vai grupas izformēšana Kopējā darba efektivitāti sekmē:mērķu skaidrība;dalībnieki – skaits, profesionālā kompetence, noslogotība, īpašības un prasmes;kopīgi pieņemts lēmums par uzdevumu izpildi – kopēja pieeja; savstarpēji papildinošas prasmes (lomu sadalījums);informāciija par grupas darba rezultātiem
15.Korporatīvā līmeņa stratēģijas-Ierobežots pieaugums vai attīstība, nerentablo;posmu likvidēšana vai papildus virzienu apgūšana, ;pašu spēkiem vai sadarbībā ar citām organizācijām utt.
Biznesa līmeņa stratēģijas –Zemu izmaksu stratēģija;Diferencēšanas stratēģija Fokusēšanas stratēģija utt.
Funkcionālā līmeņa stratēģijas-Kā attīstīt funkcionālās jomas – mārketinga stratēģija,
personāla stratēģija, finanšu stratēģija utt.
16. Stratēģiskā plānošana ir dzīvotspējīgu savienojumu starp organizācijas ilgtermiņa mērķiem, resursiem un vides apstākļiem veidošana ar noteiktām metodēm. St.pl. ir orientēta uz nākotni. St.pl.galv.posmi:1)Org-jas misijas definēšana;2)Org-jas mērķu noteikšana;3) Ārējās vides analīze jāveic pēc divu faktoru analīzes: - ārējās izdevības,- ārējie draudi.;4)Org-jas iekšējo stipro un vājo vietu noteikšana jāveic pēc divu faktoru grupām: - iekšējais spēks, - iekšējais vājums. Analīze balstās uz sekojošiem datiem org.cilvēku resursi, materiālu res., finansu res., informācijas res., pozīcija tirgū ;5)Stratēģisko alternatīvu izpēte un analīze veic ar SVID matricu. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −10,41 €
Materiālu komplekts Nr. 1345880
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties