Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:905753
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Eiropas Komisija pārstāv Eiropas Savienību dažādās starptautiskās organizācijās un forumos, lai atbalstītu EMS un ES politikas prioritātes. Arvien vairāk pieaugot eiro lomai pasaulē, eiro zonai ir vajadzīga spēcīgāka un efektīvāka starptautiskā pārstāvība.
Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka – pēc Eiropas Padomes apstiprināšanas Strasbūrā 1989.g. decembrī Parīzē 1990.g. 29.maijā tika parakstīts Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) dibināšanas līgums un stājās spēkā 1999.g. 28.martā. ERAB galvenais mērķis ir veicināt pāreju uz tirgus orientētu ekonomiku, sekmēt privātās un uzņēmējdarbības iniciatīvas Centrāleiropas un Austrumeiropas valstīs. Banka finansē projekta kreditēšanas un administrēšanas vajadzības, aizņemoties finanšu resursus starptautiskajā kapitāla tirgū.
• Eiropas Investīciju banka (EIB) – nodibināta ar Romas Līgumu 1957.g. EIB misija ir virzīt ES mērķus, nodrošinot ilgtermiņa finansējumu īpašiem kapitālieguldījumu projektiem. Viens no svarīgākajiem EIB mērķiem ir sagatavot kandidātvalstis dalībai ES.
• Eiropas Padomes Attīstības banka (CEB) – tika nodibināta 1956.g. un ir visvecākā starptautiskā finanšu institūcija Eiropā. Banka finansē projektu kreditēšanu, aizņemoties līdzekļus starptautiskajā kapitāla tirgū.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1241989
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties