Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:139747
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Eiropas Savienība (ES) no dažām tās dibinātājvalstīm ir izveidojusies par organizāciju, kas aptver gandrīz visu Eiropu, jo šobrīd tajā darbojas jau 27 dažādas Eiropas valstis. Visos laikos ir bijuši dažādi jautājumi par ES nākotni, par paplašināšanos, kādas jaunas problēmas un izaicinājumus nākotne nesīs. Šādi jautājumi ir aprunāti arī šodien un jautājums par Eiropas Savienības nākotnes izaicinājumiem šobrīd ir viens no aktuālākajiem.
Es uzskatu, ka viens no galvenajiem Eiropas Savienības izaicinājumiem nākotnē ir tās integrācija. Šajā gadījumā es nedomāju integrāciju plašumā, kas pēdējos gadus ir notikusi diezgan strauji, bet tieši ar integrāciju „dziļumā, jo Eiropas Savienība pēdējos gados lielāku uzsvaru ir vērsusi uz paplašināšanos, nevis uz tās iekšējo integrāciju.
Eiropas Savienības pilsoņu vidū būtu jāpanāk vienotība, solidaritāte, iecietība un sapratne vienam pret otru. Būtu jāpanāk situācija, ka jebkurā Eiropas Savienības valstī ieceļojis iedzīvotājs no citas valsts justos pieņemts, saprasts, aizstāvēts un atbalstīts tikpat ļoti kā savā valstī.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties