Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:780639
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.08.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Brūnā krāsa interjerā
Interjers, izpildīts brūnajos toņos, rada komforta, mājīguma un drošības sajūtu. Psihologi atzīmē, ka mierīga un atturīga brūnā krāsa rada cilvēkam siltuma sajūtu, sekmē mierīga un maiga noskaņojuma rašanos, kā arī rada labvēlīgu atmosfēru. Tieši tāpēc sienas ar koksnes apdari lauku mājā liekas tik „draudzīgas”.
Viena no galvenajām labajām brūnās krāsas īpašībām ir vizuālā neitralitāte. Brūnā ir ideāls fons. Īpaši tas attiecas uz dabīgiem brūnajiem toņiem, kurus demonstrē parketa grīda vai koka mēbeles. Ne velti pat mākslīgie materiāli lamināts un linolejs, visbiežāk pēc sava dizaina ir ozola vai priedes atdarinājums. Izstrādājums no koka ar naturālu, nekrāsotu faktūru nevar būt vulgārs. Tas iederēsies praktiski jebkurā interjerā savienojumā absolūti ar visām krāsām. Labākie tumši brūnās krāsas savienojumi ir ar tirkīza un zilajiem toņiem. Tāds interjers izskatīsies eleganti un interesanti, jo gaiši zilie toņi neitralizē pamattoņa drūmumu. Bet gaiši brūnie toņi labi izskatās ar siltiem, kaut kādā ziņā līdzīgiem toņiem - ar oranžo, sarkano un dzelteno. Atsevišķa tēma ir brūnās krāsas savienojums ar rozā toni: šāds savienojums atgādina šokolādi ar zemenēm un rada stila izjūtu (ko nebūt nav viegli sasniegt, izmantojot rozā krāsu). Un, protams, universāls kaimiņš ir baltā krāsa. Taču par melno un pelēko vajag aizmirst.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1340643
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties