Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:366502
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.10.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Cik ironiski. Sieviete, kas dzīves jēgai ir atmetusi ar roku, par to domā tik daudz. Šeit tiek parādīta sievietes iekšējās psaules uzspiesta noslēgšana tās visaugstākajā pakāpē. Šis bija vienīgais darbs, kuru izjutu caur sevi. Ne tāpēc, ka es sapratu kā viņa jūtas, vai tāpēc, ka es baidītos, ka mani varētu piemeklēt tāds pats liktenis, bet tāpēc, ka es šīs sievietes domas lika man domāt par dz;ivi mazliet citādāk. Lasot iekšējo monologu, dabīgi es jūtos tuvāka tēlam, kas to saka, jo tiek parādīts viss, ko šis cilvēks domā, pārdomā un izdzīvo.
Varētu likties, ka pašai esot šīs cilvēku kārtas pārstāvei, sievietes iekšējās pasaules izprašana varētu būt pavisam vienkārša, bet, manuprāt, ir tieši pretēji. Lasot un domājot par šīm sievietēm, gribot negribot nākas viņu dzīves un domas salīdzināt ar to, ko es domāju un pie kā tas novedīs nākotnē. Ņemot vērā to, cik nesakārtotas ir manis pašas domas par sievietes iekšējo pasauli, pieskaitot to, kas manā iekšējā psaulē ir noticis pēc šo darbu izlasīšanas, varu secināt, tikai to, ka tā ir daudz sarežģītāka nekā varētu likties, jo bieži vien sieviete noslēpj savas īstās sajūtas un koncentrējas un pavisam citām lietām, kā arī citu dēļ spēj sevi novest līdz viszemākajam jūtu stāvoklim. Manuprāt, sievietes iekšējā pasaule ir tēma, kura, gluži kā saules gaisma, ir neizsmeļams resurss.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties