Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:120949
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Kultūru mūsdienās nav iespējams apzīmēt ar vienu vai dažiem vārdiem, patiesībā, kultūra ir process, tā ir komunikācija starp indivīdiem, organizācijām un pat valstīm. Mēs esam kultūras daļa, mēs to veidojam, ar savām zināšanām un uzvedību sabiedrībā. Kultūra ietekmē mūsu dzīvi, jo mums ir jāpieņem šie radītie sabiedrības noteikumi vai dogmas, mūs aizvaino ikviena pārprasta ārzemnieku lieta par mūsu kultūru un mēs priecājamies, ja tieši mūsu valsts un mūsu latviešu kultūra tiek popularizēta Eiropā un pasaulē. Taču, lai arī pie kādas kultūras mēs piederētu ir vienoti simboli, kas pastāv jebkurā kultūrā – simboli, valoda, ticība, vērtības, normas un materiālā kultūra.
Kultūru daudzveidība nevienam vairs nav svešs jēdziens, manuprāt, kultūru daudzveidību var devēt kā cieņu un izpratni pret citu kultūru atšķirībām, taču nevienmēr sabiedrība vai bizensa pārstāvji, respektīvi, sabiedrisko attiecību speciālisti pamana un ievēro šo kultūru daudzveidību pat vienā valstī. Mūsdienās jebkurā valstī ir arī citu tautu un kultūru pārstāvji, kas tieši ar savu izturēšanos vai paražām, vai netieši ar valodu un dzīves līmeni ietekmē kultūru. Arī Latvijā dzīvo ļoti dažādu tautu cilvēki un mēs laika gaitā no tiem esam pārņēmuši dažādas kultūras iezīmes, kas mums liekas pašsaprotamas. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1116442
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties