Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:866801
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.07.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Autora valoda ir ļoti bagāta un liek domāt līdzi, kā arī uzzināt daudz jauna. Dzejoļi ir oriģināli, lai gan idejas nav ļoti oriģinālas, tomēr veids, kā autors to ir pasniedzis ir svarīgs. Visi mākslinieciskās izteiksmes līdzekļi dzejoļos pastiprina nokrāsas – drūmumu, vai tieši otrādi – prieku. Lietus lāses liek domāt par nomāktu dienu. Autors nebaidās izteikties arī skarbāk, par to liecina necenzēti vārdi, rada arī savus vārdus – „vitamīnnogurums”.
Dzejoļu krājums ir aktuāls, jo tas ir sarakstīts mūsdienās, tomēr , tas nav rādītājs. Cilvēki arvien vairāk pievēršas dvēseliskām, cilvēciskam, emocionālām jūtām, jo pasaule, manuprāt, ir ļoti nogurusi no rutīnas, ko tai rada naudas pelnīšana un ikdienas steiga. Dzeja ir tas, kas mums liek apstāties, padomāt par dzīvi, par dvēseliskām lietām, dzeja ir veids kā atzīties mīlestībā, kā paust jūtas rakstiski, ja nevar to izdarīt mutiski. Manuprāt, dzeja būs aktuāla vienmēr, jo cilvēki meklē emocijas, iespaidus un parasti to var atrast dzejā. Arī nosaukums un autora vārdi par to, liek aizdomāties – kā tas ir, kad tu iesit kādam, bet sāp tev? Tā ir mūsdienu neapdomība – mēs sāpinām ne tikai fiziski, bet arī garīgi, un tad ir jādomā –vai nevarēja savādāk? Mūsdienās cilvēki labprāt runā ar kādu, tur augšā. Taču, lai gan dzīvojam brīvā valstī, tomēr mūsu domāšana aprobežojas ar virspusīgām lietām, mums vajadzētu jebkurai lietai, nerunājot jau par attiecībām, veltīt daudz vairāk laika.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1244399
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties