Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:108026
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Es esmu kā sarkanā kļavas lapa, Latvija ir mana māte, mans koks, kurš mani ir audzinājis, bet Eiropa ir dižs mežs, kuram piederam mēs visi. Katram no mums ir savs raksturs, sava pieredze, sava sapratne, tāpēc mēs arī esam kā lapas: dzeltenas, sarkanas, zaļas, pat brūnas. Katram no mums ir savs priekšstats par Eiropu, katrs no mums nes savu gaismu un, protams, savas idejas labākai Eiropai. Tādēļ, lai vienotu kopā Eiropu, tika izveidota Eiropas Savienība. Kopā mēs spējam paveikt vairāk, cenšoties īstenot savas ieceres, nākotnes plānus. Eiropas Savienība starp tās dalībvalstīm ir kā starpnieks, lai rastu kopēji izdevīgu sadraudzību.
Vīzes. Domājot par Eiropu, man nāk prātā gan pozitīvas, gan negatīvas lietas. Protams, pozitīva lieta ir tā, ka pa Eiropas Savienību var ceļot bez vīzes. Tu vari nopirkt biļeti uz Vāciju, Franciju, Holandi, Itāliju un apskatīt brīnišķīgas vietas, ieraudzīt jaunu pasauli, par kuru tu bērnībā tikai sapņoji. Meži, kalni, pilis, muzeji, baznīcas - viss šeit ir tik skaists! Viss būtu ļoti labi, bet ar laiku ES sāka man atgādināt PSRS, jo arī tā bija liela teritorija, bet 20. gadsimta beigās tā beidza pastāvēt. Šodien nav ispējams paredzēt Eiropas Savienības nākotni.
Formas skolās. Manuprāt, vajadzētu visās skolās ievest formas apģērbu. No vienas puses doma par uniformu izraisa pozitīvas emocijas, jo skolēni izskatīsies vienādi, neviens nevarēs būt pārāks pār citiem ar savu apģērbu, bet no otras puses – tā būs personības nonivelēšana. Domāju, ka vajadzētu radīt dažāda interesanta dizaina formas tērpus, kuri patiktu visiem skolēniem. Tā ir laba ideja, jo daudzi skolēni dažreiz aizmirst, kur viņi atrodas – skolā vai diskotēkā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties