Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:936840
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Es lepojos ar to, ka dzīvoju Latvijā, jo Latvija ir skaista zeme. Daudzi ārzemnieki ir iekārojuši mūsu zemi, bet kāpēc mums tā jāatdod? Nē mēs to neatdosim, jo tieši mēs, Latvijas iedzīvotāji, Latviju esam padarījuši skaistāku. Padarot Latviju skaistāku, mēs ik reizi padarām arī paši sevi skaistākus un laimīgākus. Latvijas daba ir daudzveidīga un krāšņa un vis, kas Latvijai tagad ir skaists un pasakains, tas ir pateicoties tiem, kas to vēlējās, par to rūpējās un to panāca. To ir darījuši visi, kas mīl Latviju un kopj to. Jo darot citiem labu, mēs darām labu Latvijai un sev. Un kā teica eksprezidents V.Zatlers, kādā intervijā: "Mums ir tik daudz ar ko lepoties un stāstīt visā pasaulē. Un to noteikti vajag darīt, jo tādējādi celsim tautas pašapziņu,". Domāju, ka pašapziņa jāsāk celt katram mums ar sevi un kad tas būs izdarīts, tad arī Latvijas pašapziņa būs celta. Pa vienam vai katrs atsevišķi, visi kopā mēs esam Latvija.
Mums tagat Latvijā iet grūti, gan katram, gan visiem kopā, bet mums jāsapurinās, jānokrata krīzes un bezcerības smagā nasta no pleciem, jāiztaisno mugura un jānostājas staltā stājā, jo nevienu vien reizi tas ir darīts un ir pienācis laiks atkal to izdarīt, jo mēs esam latvieši un esam lepni par to.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties