Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:707931
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Dalībnieku informētība energoefektivitātes jautājumos.
Uz jautājumu cik viņi ir daudz informēti par energoefektivitātes jautājumiem, trīs atbildēja ka ir nedaudz informēti- pamatzināšanas, bet diskusijās nevarētu paust savu viedokli, pārējie atbildēja ka vispār nav informēti- nezin neko par šo tēmu. Lai iegūtu vismaz kaut kādu informāciju par energoefektivitāti, dalībnieki bieži izmanto tādus informācijas avotus ka televīziju, internets, radio. Reti vai ļoti reti izmanto laikrakstus, rokasgrāmatas/mācību materiālus, skrejlapas/brošūras. Vispār neizmanto arhitektūras un būvniecības nozaru izglītojošus materiāls.
Svarīgas tēmas, kuras viņiem šķiet nozīmīgas un par kuram viņi vēlētos uzzināt vairāk ir: energoefektivitāte un enerģijas taupīšana kopumā, energoefektivitātes dzīvesveids, ekoloģiskie būvniecības materiāli, kas jāņem vērā būvējot māju. Ne pārāk svarīgās vai vispār nav svarīgas sekojošas tēmas: vienkārši ēku renovācijas pasākumi, nozīmīgi ēku renovācijas tehniskie risinājumi.
Ja skatīties uz jautājumu meklējot informāciju par enerģijas efektivitāti, kuru organizāciju/iestāžu sniegtajai informācijai viņi uzticas vairāk, var redzēt, ka galvenokārt viņi uzticas individuālajiem ekspertiem, nedaudz uzticas pašvaldībai, energoapgādes uzņēmumiem.

Viņu ieradumi un nākotnes perspektīvas energoefektivitātes jomā.
Daži ir ļoti satraukti un noraizējusies par pašreizējo globālo ekonomisko stāvokli, dzīvošanas izmaksām Latvijā, viņu un ģimenes pašreizēja darba situācija, enerģijas cenu kāpumu. Ne īpaši satraukti un noraizējušies par viņu apdzīvotās vietas apkārtējās vides stāvokli, ka arī par pašreizējo valdību Latvijā.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1249610
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties