Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:207345
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.05.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

No šīs izrādes man visvairāk atmiņā paliks 3. cēliens, jo tas man atgādināja izrādi "Gulbju ezers". Viss bija tumšs un pa vienam vien, baltos tērpos, no tumsas un miglas, parādījās baletdejotājs- ēnas, lai paustu savus sapņus, cerības un ilgas. Tas bija brīdis, kad Ēnu pasaulē-noslēpumainā pasaulē, kur mājo aizgājēju dvēseles, beidzot satikās Bajadēra ar savu mīļoto. Manuprāt, šis cēliens liek katram sev uzdot jautājumu: "Vai es ticu pēcnāves pasaulei?"
Tā kā arī pie mums strauji ienāk Austrumu kultūra, tad es ieteiktu šā vai tā apmeklēt šo izrādi, jo tā var parādīt kaut mazu, bet tomēr ieskatu šajā kultūrā. Man ir milzīgs prieks, ka latvieši sāk interesēties par citām kultūrām. Man ir prieks, ka latvieši izmēģina un mācās kaut ko jaunu un iepazīstina ar to arī savus tautiešus. Lai gan manu sirdi līdz galam šī izrāde neaizrāva, man ir milzīgs prieks un izbrīns par to, ka šī izrāde ir izveidota, jo, lai ko tādu izveidotu, ir jābūt milzīgam gribasspēkam, laikam un nerviem. Es saku milzīgu paldies Mārtiņam Birnim par to, ka viņš liek skolēniem apmeklēt kultūras pasākumus, pretējā gadījumā es ,iespējams, nemaz nebūtu aizgājusi un redzējusi šo izrādi.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties