Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:949509
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.03.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi.
Apkopojot informāciju, var veikt secinājumus un izšķirt 3 galvenās lietas, kam jāpievērš uzmanība saistībā ar ētisku un zaļu rīcību, lai izprastu un ierobežotu zaļmaldināšanu.
Pirmkārt, vides saudzēšanas pasākumi un aizsardzība nekad nevar būt par daudz - kamēr uzņēmumi un ražotāji uz mazu izmaiņu rēķina pelnīs lielas naudas summas, taču reālais sniegums videi būs daudz mazāks, tikmēr lielas izmaiņas nenotiks.
Otrkārt, zaļmaldināšana mūsdienās ir īpaši aktuāla, tādēļ noteikti ir jāizvērtē, kā m;es katrs varam sniegt atbalstu videi un iegaumēt, kuri ekomarķējumi ir sertificēti un atbalstīt uzņēmumus, kas tomēr sniedz lielāku ieguldījumu vides atbalstam, nevis maldina patērētājus ar viltus uzrakstiem un it kā “zaļiem” marķējumiem, parādot neētisku rīcību un attieksmi gan pret industriju, gan pašiem patērētājiem.
Un treškārt, ir jāizglīto sevi par pasaules tendencēm un vides aktualitātēm, kā arī jāpalīdz citiem izprast, kas ir zaļā maldināšana, kā no tās izvairīties, jo arī viens papildus cilvēks skaitās, jo tieši mēs katrs veidojam vienu lielo kopumu – sabiedrību, kas var ietekmēt ne tikai tendences, bet arī lielus pasaules notikumus par labu “Zaļai” Zemei.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties