Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:993970
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.12.1996.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Use color-coded coolers and utensils to keep raw meats separate from cooked meats and other prepared foods.
Refrigerate Raw and Leftover Foods Immediately.
Conclusion
While Eric Schlosser in his book Fast Food Nation, raises awareness about how fast food has progressed from being the poor man's meal, to the food choice of millions, the underlying implication that there is a greater risk than is generally understood of being made sick or even killed by a strain of E. coli in a fast-food burger, rings out warning bells about food safety. As a student of hospitality looking forward to a career managing restaurants, I believe the policies mentioned above can help prevent tainted food from entering the operation. However formulating policies to ensure minimal risks in food purchasing itself won't do, what is also required is a complete set of procedures to deal with food once it enters the restaurant. In the ultimate analysis, these principles will make a difference between a successful restaurant and a failed one.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties