Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:401790
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Es autogēno treniņu izmantoju arī tad, kad ir jāmācas kaut kas no galvas un vajag atslēgties no apkārtējās vides, kura traucē koncentrēties uz mācīšanos. Es, parasti, relaksējos un nomierinos vai nu pie jūras, vai mežā.
Daba ir vieta, kur var uzņemt enerģiju, nomierināties, uzmundrināt sevi, attīstīt iztēli un izdomu, tas palīdz izkāpt no ikdienas rutīnas un ieraudzīt apkārt esošo skaistumu, dziedējot, vairojot labsajūtu. Tas ne tikai nomierina, bet arī palīdz atjaunot koncentrēšanās spējas, radošo domāšanu un izdomu. Daba uzlabo dvēselisko labsajūtu, kurai savukārt ir nozīme panākumu sasniegšanā. Dvēseliskā labsajūta ir vērtība par sevi. Laika pavadīšana pie dabas arī nostiprina veselību. Dabā ir cita pasaule, šeit brīvību es nevaru saukt par ilūziju, tā ir realitāte. Un galvenais ir izslēgt mobilo telefonu, jo vienmēr kāds uzzvana un iztraucē baudīt jauko, mierīgo pašsajūtu. Pēc pasēdēšanas es atvados no jūras vai meža, taču zinu, ka vienmēr varu atgriezties jebkurā laikā. Uz mājām eju bez problēmām un rūpēm. Nesot sev līdzi bezrūpības un laimes sajūtu.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties