Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
11,49
Ietaupījums:
1,84 (16%)
Cena ar atlaidi*:
9,65
Pirkt
Identifikators:365244
Vērtējums:
Publicēts: 02.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  UZŅĒMUMA IZVEIDES EKONOMISKAIS PAMATOJUMS    4
2.  UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    5
2.1.  Apmeklētāju raksturojums    5
2.2.  Ēdienkarte, plānotais porciju skaits    6
2.3.  Ražošanas un apkalpošanas formas    9
3.  IZEJVIELU UZGLABĀŠANA    11
3.1.  Noliktavu laukuma aprēķins    11
3.2.  Ledusskapju tilpuma aprēķins    16
4.  IZEJVIELU PIRMAPSTRĀDE    19
4.1.  Dārzeņu ceha aprēķins    19
4.2.  Gaļas – zivju ceha aprēķins    20
5.  ĒDIENU GATAVOŠANA    23
5.1.  Aukstā ceha aprēķins    23
5.2.  Karstā ceha aprēķins    24
6.  TEHNOLOĢISKO IEKĀRTU IZVĒLES PAMATOJUMS    27
6.1.  Nemehānisko un mehānisko iekārtu aprēķins ražošanas telpai    27
7.  SILTUMIEKĀRTU APRĒĶINS    28
7.1.  Plīts aprēķins    28
7.2.  Fritīra tilpuma aprēķins    32
7.3.  Marmītu aprēķins    32
8.  TELPU LAUKUMA APRĒĶINS    34
8.1.  Trauku mazgāšana    34
8.2.  Administratīvo telpu laukuma aprēķins    35
8.3.  Personāla telpu aprēķins    36
8.4.  Sanitāro telpu aprēķins    37
8.5.  Apmeklētāju telpas laukuma aprēķins    38
9.  TEHNOLOĢISKĀ PROJEKTA SKICE    39
10.  RAŽOŠANAS PROCESA APRAKSTS    42
  SECINĀJUMI    43
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN INFORMĀCIJAS AVOTU SARAKSTS    44
Darba fragmentsAizvērt

2. UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS

uzņēmuma veids : kafejnīca
atrašanās vieta : Cēsis, Jāņa Poruka iela 9
vietu skaits apmeklētāju zālē : 90
uzņēmuma darba laiks : 900-2200
galveno ēdienu, dzērienu grupu u.c. pakalpojumu piedāvājums: kafejnīcas piedāvāto ēdienu sortimentā ietverti ēdieni no visām ēdienu grupām – aukstās uzkodas, karstās uzkodas, zupas, otrie ēdieni, saldie ēdieni un dzērieni. Kafejnīca piedāvā iespēju iegādāties ēdienu līdzņemšanai, dažādu banketu un svinību galda klāšanu.
Apkalpošanas veids – pilnā apkalpošana

2.1. Apmeklētāju raksturojums

Apmeklētāju noslodze : kafejnīcai vislielākā noslodze ir pusdienu laikā, kad cilvēkiem ir pusdienu pārtraukums un arī vakariņu laikā. Ieturot vakariņu maltīti ārpus mājām, cilvēki labprāt ēdināšanas uzņēmumos uzturas ilgāku laika posmu, nekā pusdienu laikā, jo ir patīkami pavadīt laiku kopā ar sev tuviem cilvēkiem pēc garas darba dienas. (skat. 2.1. tabulu).…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −8,02 €
Materiālu komplekts Nr. 1319211
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Kafejnīcas "Labi sēžam" tehnoloģiskais projekts”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/365244

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties