Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:513636
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Atpūtas centra „Avoti” tirgus analīze    2
2.  Konkurentu rakstujojums    2
3.  Klientu pētījums. Mērķauditorijas    3
4.  Pakalpojumu piedāvājums Atpūtas centrā „Avoti”    4
5.  Preces virzīšana un reklāmaTūrisma un atpūtas centrā „Plosti”    6
Darba fragmentsAizvērt

2. Konkurentu rakstujojums.
Kurzemes tūrisma pakalpojumu tirgū kempinga mājiņas nav pietiekoši lielā skaitā. „Avotu” konkurenti ir līdzīga profila uzņēmumi Kurzemē, kuri piedāvā tādus pašus vai līdzīgus pakalpojumus. Nozīmīgākie konkurenti ir
• Usmas kempings,
• Ventspils piejūras kempings,
• Tūrisma un atpūtas komplekss „Bukdangas”,
• Kempings „Sveikuļi”,
• Kempings „Ronīši”.
Pārsvarā Kurzemes reģionā ir kotedžas un vasaras mājas ar daļējām ērtībām, kur pilns pakalpojumu klāsts pieejams servisa ēkā, kā Usmas kempingā, Tūrisma un atpūtas kompleksā ”Bukdangas”, kempingā „Sveikuļi” un kempingā „Ronīši”. Vienīgi Ventspils piejūras kempingā 6 mājas ir pilnībā aprīkotas ar WC, dušu, virtuvi un tās inventāru. „Avotu” kempinga mājiņas būs labiekārtotas, izveidota to iekšējās inženieru komunikācijas (ūdens, kanalizācija, elektrība, apkure), un aprīkotas ar elektrotehniku un mēbelēm. Ņemot vērā klientu pieaugošās prasības pēc komforta, tas uzskatāms par priekšrocību.
Ventspils piejūras kempingā pieejama veļas komplektu un elektroierīču noma.(0,50 – 1,50LVL), arī Tūrisma un atpūtas kompleksā „Bukdangas”, Usmas kempingā un kempingā „Ronīši” gultas veļa ir jānomā. „Avotu” kempingu mājiņu viesiem, nebūs papildus jāmaksā par elektroierīču un gultas veļas nomu.
Usmas kempingam tuvākā kafejnīca ir 1 km attālumā. Ventspils piejūras kempingā piedāvā kompleksās brokastis(1,00LVL), kempings „Ronīši” ēdināšanas pakalpojumus nepiedāvā. Tādēļ plašais ēdināšanas pakalpojumu klāsts uzskatāms par SIA „Avoti” konkurētspējīgo priekšrocību.
Usmas kempingā vienlaicīgi var uzņemt 150 viesu. Kempingā ir 56 gultasvietas. divvietīgās un četrvietīgās mājiņās(16,00 – 35,00 LVL).
Ventspils piejūras kempingā viesu rīcībā ir 26 labiekārtotas ziemā apsildāmas mājiņas ar divām istabām un mājiņas ar daļēju aprīkojumu(15,00 – 28,00Ls).
„Bukdangas” 40 gultas vietas labiekārtotās 6vietīgās kotedžās. (5Ls no personas).
”Sveikuļi” Sešas kempinga māju istabas. Katrā istabā divas divstāvu gultas. Gultām pirmajā stāvā var izveidot dubultu gultu (5Ls istabas cena +2Ls no cilvēka)
RTU sporta un atpūtas bāze “Ronīši” piedāvā kempinga mājiņas 320 viesiem, cena no 3,00 – 6,00 Ls par nakti no personas atkarībā no izvēlētā naktsmītnes veida.
Salīdzinot SIA „Avoti” piedāvāto pakalpojumu cenas ar konkurentu cenām, jāsecina, ka tās atbilst vidējām cenām nozarē un ir konkurētspējīgas. Ņemot vērā konkurences vispārējo raksturojumu un SIA „Avoti” konkurētspējīgās pakalpojuma cenas var prognozēt pietiekamu klientu skaitu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties