Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:857508
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Vispārējās ziņas par uzņēmumu    4
1.1.  Izejvielu un saražotās produkcijas tirgus    4
1.2.  Apmeklētāju raksturojums    4
1.3.  Informācija par uzņēmumu    5
1.4.  Čili picas ēdienu sortiments    5
2.  Uzņēmuma struktūrvienības    6
2.1.  Noliktavas    6
2.2.  Dārzeņu apstrādes cehs    7
2.3.  Aukstais cehs    7
2.4.  Picas gatavošanas zona    8
2.5.  Karstā ēdiena gatavošanas iecirknis    8
3.  Čili picas organizatoriskā struktūra    9
4.  Tehnoloģiskie procesi    11
4.1.  Izejvielu sagādes organizācija un pieņemšana    12
4.2.  Izejvielu uzglabāšana    13
4.3.  Izejvielu pirmaspstrāde    14
4.4.  Pusfabrikātu uzglabāšana    16
4.5.  Ēdienu gatavošana    17
4.6.  Termiskā apstrāde    19
4.7.  Tehnoloģiskā dokumentācija    20
4.8.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    20
5.  Gatavās produkcijas realizācija    22
5.1.  Ēdienu gatavošanas darba vietas organizēšana    22
5.2.  Apmeklētāju zāles sagatavošana darbam    22
5.3.  Pasūtījuma pieņemšana    22
5.4.  Norēķināšanās ar apmeklētājiem    23
6.  Sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā    24
6.1.  Dezinsekcijas un deretizācijas pasākumi uzņēmumā    26
6.2.  Daži noteikumi darbiniekiem, kas strādā pārtikas nozarē    26
7.  Tehnoloģiskas iekārtas    28
7.1.  Mehanizācijas un automatizācijas līmeņa raksturojums uzņēmumā    29
7.2.  Tehnoloģisku procesu plūsmas    30
  Secinājumi    32
  Izmantota literatūra un interneta resursi    33
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
1. Prakses laikā varēju pielietot savas teorētiskās zināšanas un arī papildināt tās. Lai sekmīgi varētu apvienot teorētiskās zināšanas ar praksi, prakses vadītāja uzticēja dažus patstāvīgus darbus un uzdevumus.
2. Prakses laikā iepazinu ar dažādas iekārtas, kuras aizņem lielu darba apjomu un atvieglo darbiniekiem ikdienas rūpes.
3. Ražošanas telpa samēra neliela, bet ir sadalīta tā lai katram darbiniekam ir būtu sava darba vieta, kur var pildīt savus pienākumus. Līdz ar to darbinieki viens otram netraucē.
4. Darbinieki, kas strādā vienā maiņā var sadarboties, bet no citas maiņas jau rodas grūtības saskarsmē ar darbiniekiem. Tie visu laiku skatās ko un kā dara citi, bet uz savu darbu nepievērš uzmanību.
5. Šajā picērijā ļoti labi izstrādāta dokumentācija, padomāts ir par visiem dzīves sīkumiem, kuri varētu atgadīties.
6. Vienīgais mīnus - uz papīriem nebija ne zīmoga un paraksta, tas nozīme, ka dokumenti zaudējuši likumisko spēku.
7. Tīrīšanas un dezinfekcijas līdzekļu klāst ir samērā liels. Katrai virsmai un priekšmetam ir savs līdzekļis, ar kura palīdzību tiek mazgāti netīrumi. Virsmas ir no tērauda, grīda un sienas no flīzēm.
8. Virmas ir veidotas tā, lai pie tām varētu brīvi piekļūt.
9. Par iekārtas, darba vietas tīrību un personīgās higiēnas kontroli ir atbildīgi paši darbinieki- ja tiek izmantota kāda iekārta, tad pēc lietošanas to pats darbinieks mazgā.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties