Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:625361
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.12.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Taukvielas
Margarīns
Izmantojami rauga un smilšu cepumos, taču rūpnieciskai izmantošanai ir speciāli margarīni

Augu eļļa
To izmanto konditorejas izstrādājumu cepšanai lielātauku daudzumā, pildijumu termiskai apstrādei un nelielos daudzumos rauga mīklai. Izmanto augu eļļu, kurām ir neitrāla garša.

Milti ir pulverveida masa, ko iegūst, sasmalcinot labības graudus, vairāku tā saukto pseidolabību sēklas vai augļus, kā arī zirņus, pupas vai saknes.
  Milti ir pamata izejviela miltu un daudziem konditorejas izstrādājumiem.

Rieksti
Mandeles
Rūgtas mandeles nelielos daudzumos izmanto kā garšvielu , ja izmantos lielos daudzumos, ēdot, tas var izraisīt nāvi. Mandelēm ir iegarena, saspiesta forma, krāsa no gaiši dzeltenas līdz tumši brūnai.Pirms lietošanas applauce verdošā ūdenī, lai noņemtu miziņu.
Mandeles izmanto- veselas, skaidiņas, šķēlītēs, sasmalcinātas un mandeļu miltus.

Valrieksti

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties