Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:985033
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.09.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Anotācija    2
  Annotation    3
  Ievads    4
1.  Piena produktu nozīme cilvēku uzturā    5
1.1.  Piena produktu daudzveidība    5
1.2.  Piena produktu uzturvērtība    8
2.  Piena produktu marķējumi    10
2.1.  Piena produktu marķēšanas noteikumi    10
2.2.  Informācija pārtikas preču marķējumā    12
3.  Pētījuma rezultātu analīze    14
3.1.  Pētījuma organizācija un pētījumu metodes    14
3.2.  Anketu rezultātu analīze    16
3.3.  Dokumentu (marķējumu) analīzes rezultāti    19
3.4.  Intervijas rezultātu analīze    25
  Secinājumi    26
  Izmantotā literatūra un avoti    27
  Pielikumi    28
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Piena produktus klasificē:
• pēc tajos esošo uzturvielu satura;
• pēc ražošanas procesā iegūtajiem galaproduktiem.
2. Piens un piena produkti ir lielisks kalcija avots. Piena produktos, arī produktos ar augstu tauku saturu, ir daudz olbaltumvielu.
3. Jāpievērš uzmanība arī piena produktu negatīvajām īpašībām:
• pilnpienā un krējumā ir piesātinātās taukskābes (Tie palielina risku saslimt ar sirds un asinsvadu slimībām);
• dažu cilvēku organisms nespēj pārstrādāt piena cukuru (laktozi).
4. Piena produktu marķējumi ir nozīmīgi patērētājiem, lai iegūtu informāciju, kas ļautu izdarīt kompetentu izvēli.
5. Marķējumos sniegtā informācija ir nozīmīga, ja:
• tā ir viegli saprotama;
• tā ir viegli salasāma;
• satur noteikumos noteikto informāciju.
6. Iedzīvotāju anketēšana ļauj iegūt informāciju par iedzīvotāju piena produktu lietošanas ieradumiem un ieinteresētību par marķējumiem.
7. Veikalu darbinieku intervēšana ļauj iegūt informāciju par veikalos fasēto piena produktu marķēšanu.
8. Piena produktu marķējumu analīze ļauj noteikt to atbilstību noteikumos noteiktajām prasībām.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1355792
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties