Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.11.2023.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 1.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 2.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 3.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 4.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 5.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 6.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 7.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 8.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 9.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 10.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 11.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 12.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 13.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 14.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 15.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 16.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 17.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 18.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 19.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 20.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 21.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 22.
  • Prezentācija 'Gruzijas virtuve', 23.
Darba fragmentsAizvērt

Gaļa
Gruzijas virtuves galvenā iezīme ir ierobežot gaļas izvēli.
Plaši izmantota ēdienu gatavošanai ir liellopu, jēra, cūkgaļa un mājputnu gaļa.
Kaukāzā mīl un prot gatavot gaļu.
Slavenākie gaļas ēdieni- šašliks, kebabs, satsivi, čhakhokhbili (чахохбили), tabakas cāļi, borani (борани), tolma, kuchmachi (kучмачи), u.c.
Chakhokhbili (Чахохбили)- vistas gabaliņi sautēti tomātu mērcē.
Tolma - gruzīņu kāpostu tīteņi.
Buglama- jēra sautējums ar garšvielām.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants