Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:883466
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.05.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

2) Vispārēja informācija par jaundibināmo uzņēmumu: uzņēmuma darbības sfēra, uzņēmējdarbības vieta, īss dibināmā uzņēmuma darbības apraksts un specifika, kādēļ tiek radīts šis uzņēmums.

Daudzi uzņēmējdarbības jomā, ne bez pamata domā, ka visvienkāršāk un visdrošāk ir darīt to pašu, ko jau dara citi. Tādā veidā nokopējot kāda cita veiksmīga uzņēmuma ideju to pieslīpējot savai gaumei, raksturam, finansiālajām iespējām: veikali, darbnīcas, restorāni, tūrisma aģentūras - šāda veida uzņēmumi pie mums Latvijā ir atrodami ik uz katra otrā stūra, cik tie ir veiksmīgi vai ne tik veiksmīgi, nav mūsu uzņēmuma galvenais mērķis to analizēt.
Mēs ar savu uzņēmuma ideju vēlamies piedāvāt kaut ko īpašu, kas nav izplātīts, bet ir interesants gan pašiem uzņēmējdarbībā iesaistītajiem, gan potenciālajiem un esošajiem klientiem, kā arī vienkāršajai tautai, kam ir vienreizēja iespēja tikt pamanītai kā vienam veselumam, tā arī kā individuālam, īpašam un unikālam indivīdam. Mūsu individuālisma uzņēmuma pamat mērķauditorija ir korporatīvie klienti, pasākumu organizējošās aģentūras. Bet, protams, labprāt strādājam arī ar privātpersonām un viņu individuālajiem pasūtījumiem.
Mūsu mērķis ir pēc iespējas profesionālāk, precīzāk, ātrāk piemeklēt karam klientam labāko, atbilstošāko idejas risinājumu. „Extraordinary” komanda atrod visradošāko un labāko risinājumu, ātrāk un efektīvāk kā jebkura cita līdzīga kompānija. Mūsu uzņēmums rūpējas ietaupīt katra klienta dārgo laiku, nodrošinot operatīvu un profesionālu servisu. Uzņēmuma komandas panākumu pamats ir mūsu klientu panākumi. Mēs esam uzticami partneri, kuri uzklausa klientus, izprotot, gan viņu vajadzības, gan darbu. Mēs vienmēr rodam klientiem labāko risinājumu un nodrošinām pareizu, aktuālu informāciju un pozitīvu apkalpošanu, labi pārzinot darbības sfēru un ar to saistīto specifiku, mūsu darbinieki spēj sniegt profesionālus padomus, lai klients spētu izvēlēties labāko piedāvājumu tieši viņam.
Uzņēmums strādā ar visdaudzveidīgākajiem, krāšņākajiem, interesantākajiem, radošākajiem modeļu tipāžiem. Mēs piedāvājam dažādu vecumu, tautību, personāžu, profesiju, hobiju, stila piekritēju, talantu modeļus. Esam uzņēmums, kas piedāvā atrast Jūsu pasākumiem, koncertiem, filmām, reklāmām vai citiem mākslas projektiem mūziķus, DJ, aktierus, vadītājus, modeles un modeļus (ne tikai modeli tā pierastajā izpratnē, bet arī kā konkrētu ķermeņa daļas elementa, piemēram, nepieciešamo vaibstu, izskata, deguna izmēra, matu garuma, krāsas, roku vecuma, krūšu lieluma, svara, stila elementa- piemēram, konkrētā vietā, konkrēta izmēra tetovējumu utt.), māksliniekus un citus talantīgus un radošus cilvēkus. Viens no savdabīgākajiem uzņēmuma piedāvājumiem ir cilvēku pilnveidojošie kursi, apmācības un semināri ar augsti profesionālu lektoru (vieslektoru) piedalīšanos. Mūsu uzņēmumam ir vēlme radīt apstākļus Latvijas uzņēmumos, kur katrs darba devējs un ņēmējs pilnveido savu būtību, tādā veidā sevī atklājot jaunus talantus, iespējas, mērķus.
Ja Jūs, piemēram, meklējat vecmāmuļu savai dabīgās tējas reklāmai vai personu ar breketēm, zobārstniecības iestādes reklāmai vai arī vienkārši skaistāko seju – kā savas kompānijas logo, vai profesionālu aktieri TV reklāmai, vai garkājainas modeles modes skatēm, vai smaidīgas meitenes, džekus prezentācijām, koncertiem, apbalvošanas ceremonijām, vai vienkārši cilvēkus masu skatiem. Jūs vēlaties uzrīkot pasākumu, bet nezināt kur un kā atrast ieplānotos pasākuma izklaidētājus, kas tajā piedalīsies? …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1229214
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties